Despre magia mersului cu sania trasă de husky în Laponia 

În inima ținuturilor înghețate din Laponia, o aventură cu sania trasa de caini husky reprezintă o experiență inedită și palpitantă pe care nu o vei uita niciodată.

Mersul cu sanie trasă de câini Husky este una dintre cele mai memorabile activități pe care le poți face în această regiune de basm care este Laponia, tara lui Mos Craciun.

Echipa de câini Husky așteaptă nerăbdătoare să te conducă într-o călătorie de vis prin peisajele acoperite de zăpadă din Laponia. Aici, fiecare câine este pregătit cu grijă și dornic să-și îndeplinească misiunea de a te purta într-o aventură magică. Călătoria începe cu o scurtă instruire, în care vei învăța cum să controlezi sania trasă de câini. In functie de tipul excursiei cu sania, fie vei manui tu insuti sania, fie vei fi pasager. In ambele cazuri insa trebuie sa inveti comenzi si sa respecti indicatiile primite.

Cu o echipă de câini puternici și bine instruiți în fața ta, vei experimenta senzația incredibilă de a călători prin păduri înghețate și peșteri acoperite de zăpadă, pe trasee special amenajate. Pentru a te proteja de frig, vei fi echipat cu echipament corespunzător, cum ar fi haine termice, mănuși și ochelari de soare. Cu toate acestea, este posibil să resimți frigul răzbătând printre straturile tale, dar bucuria și excitația de a interacționa cu aceste animale minunate te vor ține în mișcare. Citeste si articolul nostru despre cum sa te imbraci iarna in Laponia .

Cu liniștea înconjurătoare și doar sunetul lăbuțelor acestor câini puternici care lovesc zăpada, vei fi martorul unui peisaj de basm și a unei experiențe autentice. Husky-ii te vor duce prin peisaje variate, de la păduri înzăpezite la lacuri înghețate și dealuri stâncoase, transformând călătoria într-o aventură plină de farmec și descoperiri.

O experiență cu husky în Laponia te aduce mai aproape de natură și de cultura saami locală. Echipamentele și câinii sunt îngrijiți cu pasiune și respect pentru mediul înconjurător, ceea ce face din această aventură nu doar o plimbare, ci o călătorie într-o lume de poveste. 

Inscrie-te la newsletterul nostru si
fii primul care afla de noile excursii lansate!

Inscrie-te la newsletterul nostru si
fii primul care afla de noile excursii lansate!

Clientii nostri despre excursiile Family Travel Bubble

Ce spun clientii nostri

"In primul rand am vrea sa va multumim pentru ca am reusit cu ajutorul vostru sa facem acest vis de a avea o vacanta frumoasa si de a vedea o mica parte din Africa pe viu sa se indeplineasca. Excursia a fost o experienta generala foarte frumoasa pentru noi, ne-am simtit bine in toate excursiile organizate, ne-am simtit bine in compania celorlalti din grup si am ramas cu amintiri foarte frumoase"  - Excursie cu grup de familii cu copii in Zanzibar

" Cel mai mult am apreciat faptul ca, desi a existat un program bine delimitat, totul a decurs intr- o atmosfera relaxata. Nu am simtit nicio secunda ca as fi vrut sa fac altceva si nu am ocazia. Foarte fain organizate activitatile, ce au fost clar comunicate inca de la inceput si respectate." - Excursie Ladies Only in sudul Italiei

Urmareste-ne pe instagram: @family_travel_bubble

Urmareste-ne pe instagram: @family_travel_bubble

Instagram
Instagram

© 2020 FAMILY TRAVEL BUBBLE