Idei de calatorii pentru vacanta scolara din februarie

Vacanța școlară din luna februarie se apropie cu pași repezi, și mulți încă ne întrebăm ce facem în săptămâna respectivă. Excursiile noastre cu grup de familii cu copii din perioada vacanței sunt deja sold-out, dar avem multe idei pentru voi, în funcție de preferințe, buget și timpul pe care îl aveți la dispoziție.

La schi în vacanța școlară din februarie

Nu degreba se numește vacanță de schi, nu? Mulți dintre noi preferă să petreacă această vacanță școlară pe pârtie, e sezonul perfect pentru astfel de activități.

Dacă vreți să ajungeți la schi în România, aveți variantele clasice de pe valea Prahovei, la Predeal sau Sinaia, dar puteți alege și Straja, Șureanu sau Gura Humorului.

În străinătate, optiunile sunt extrem de diverse. Din sudul țării ajungi mai rapid la schi în Bulgaria, în vreme ce din zona de nord-vest sunt mai la îndemână pârtiile din Austria. Și în Italia găsești nenumărate zone de schi potrivite pentru copii în Dolomiți, iar cu buget mai generos poți avea o vacanță cu copiii la Laax-Flims în Elveția sau chiar pe pârtie în Laponia.

Soare în februarie nu foarte departe de casă

Dacă nu vrem schi, cu siguranță căutăm puțin soare în vacanța lunii februarie. În Europa, o excursie în Andaluzia poate fi o opțiune bună, cu zbor direct și numeroare atracții pentru copii; la fel și Valencia sau insulele Canare: Tenerife, Lanzarote, Fuerteventura, Gran Canaria, pe oricare din ele puteți avea o vacanță frumoasă cu copiii. 

La un buget destul de rezonabil puteți ajunge la plajă în Egipt, pentru o vacanță însorită în Hurghada sau chiar o excursie pe Valea Regilor.

O altă zonă caldă relativ apropiată e în Orientul Mijlociu. Puteți alege o vacanță la parcuri de distracții în Abu Dhabi, în Dubai sau Emirate mai puțin cunoscute, un road trip cu copiii în Arabia Saudită sau peisaj mai atipic pentru această zonă în Oman.

O vacanță exotică în luna februarie

Dar de ce să nu profităm de vacanță și să ajungem în zone mai îndepărtate. Avem de unde alege destinații cu soare în plină iarnă!

Februarie e sezonul perfect în Thailanda, pentru o vacanță cu familia la plajă în Krabi sau în Koh Lanta. Tot în Asia puteți merge în vacanță cu copiii în Vietnam sau puteți face island-hopping în Filipine.

Plajă și bălăceală găsiți în februarie și în Oceanul Indian, dacă optați pentru o vacanță de cu copiii în Zanzibar, în Mauritius, una din cele mai potrivite destinații exotice pentru copii mici sau în Maldive.

În mijlocul Atlanticului, insula Sal din Cap Verde are plaje superbe pe tot parcursul anului. Iar de celalaltă parte a oceanului, puteți avea o vacanță cu relaxare, dar și aventuri pe Riviera Maya, în Mexic. Tot în Marea Caraibilor, Republica Dominicană, Aruba, Guadeloupe sau Costa Rica, toate sunt extrem de interesante și ofertante pentru familii cu copii; sau poate optați chiar pentru island-hopping prin Caraibe.

Excursii în țară in vacanța scolara din februarie

Și dacă rămâneți în țară în timpul vacanței școlare, găsiți și aici variante pentru o excursie de câteva zile. Puteți alege relaxare la spa la Balvanyos sau aquapark la Olănești, o vizită la Piatra Neamț, Harghita sau în zona Râșnov-Bran.

 

Vă dorim vacanțe minunate în familie! 

Inscrie-te la newsletterul nostru si
fii primul care afla de noile excursii lansate!

Inscrie-te la newsletterul nostru si
fii primul care afla de noile excursii lansate!

Clientii nostri despre excursiile Family Travel Bubble

Ce spun clientii nostri

"In primul rand am vrea sa va multumim pentru ca am reusit cu ajutorul vostru sa facem acest vis de a avea o vacanta frumoasa si de a vedea o mica parte din Africa pe viu sa se indeplineasca. Excursia a fost o experienta generala foarte frumoasa pentru noi, ne-am simtit bine in toate excursiile organizate, ne-am simtit bine in compania celorlalti din grup si am ramas cu amintiri foarte frumoase"  - Excursie cu grup de familii cu copii in Zanzibar

" Cel mai mult am apreciat faptul ca, desi a existat un program bine delimitat, totul a decurs intr- o atmosfera relaxata. Nu am simtit nicio secunda ca as fi vrut sa fac altceva si nu am ocazia. Foarte fain organizate activitatile, ce au fost clar comunicate inca de la inceput si respectate." - Excursie Ladies Only in sudul Italiei

Urmareste-ne pe instagram: @family_travel_bubble

Urmareste-ne pe instagram: @family_travel_bubble

Instagram
Instagram

© 2020 FAMILY TRAVEL BUBBLE