Recomandari pentru o vacanta reusita pe insula Tenerife

Arhipelagul Canare: 8 insule vulcanice in Atlantic. Intre ele, cea mai populara este TENERIFE, de altfel si cea mai mare din grup. Cu zbor direct din Bucuresti, dar si usor accesibila via Spania, este o destinatie indragita de romani. Echipa Family Travel Bubble a vizitat aceasta frumoasa insula spaniola in repetate randuri, iar articolele scrise in urma experientelor in Tenerife sunt reunite mai jos.

-> Sugestie de itinerariu de 7 zile pe Tenerife, ne recomanda On My Way dupa ce au petrecut mult timp acolo, iar un mic ghid pentru intreaga insula ne-au pregatit cei de la Crestem si Calatorim.

-> Travelista.ro ne povesteste ce poti face o saptamana cu copiii pe Tenerife, si daca vrei si mai multa inspiratie sa zbori pe insula, iata 8 motive pentru a merge impreuna cu cei mici.

-> Tenerife se mai numeste insula eternei primaveri, este cald si placut tot anul, si e o destinatie minunata pe timp de iarna europeana, asa cum Crestem si Calatorim a testat si ne-a povestit. La fel si familia Momadica, a ajuns tot pe timp de iarna in Tenerife.

-> Balaceala e unul dintre motivele principale pentru a vizita Tenerife. Momadica ne povesteste despre 5 plaje minunate pe cea mai mare insula din Canare. Iar Crestem si Calatorim ne prezinta 6 plaje pe care sa le vizitezi cu copiii. Travelista ne povesteste cum e intr-un loc aparte de balaceala, complexul de piscine Lago Martianez

-> Dar insula din Atlantic este tinta pentru amatorii de drumetii montane!

Iata 5 trasee de munte de facut cu copiii in Tenerife,dar si cum este sus pe varful vulcanului Teide, cel mai inalt munte din Spania. 

-> Tot pe Tenerife poti vedea multe atractii cu animale.

Loro Parque este cel mai faimos dintre parcurile cu animale de pe Tenerife, si experienta este povestita de Picioruse Calatoare. Tot despre Loro Parque, dar pe timp de pandemie, cum este si cum trebuie planificata vizita acolo. 

Alte parcuri cu animale pe Tenerife, de vizitat impreuna cu copiii: Jungle Park si Monkey Park.

-> Pe insula gasim si o sumedenie de muzee interesante si pentru cei mici! Despre cateva dintre ele, din Santa Cruz, ne-a povestit Crestem si calatorim: Muzeul Militar si Muzeul de natura si arheologie.

-> Alte lucruri de vazut si facut pe Tenerife:

O seara la Auditorio de Tenerife

O zi in Santa Cruz cu copiii

-> Dar oare unde ne cazam in Tenerife cu copiii?

In nord sau in sud e cea mai populara intrebare, si puteti citi aici cateva raspunsuri.

Si cateva recomandari testate de Crestem si Calatorim:

Hotel Riu BuenavistaSan Diego Apartments

Si o idee de cazare intre munti si mare

-> Tenerife e o insula minunata si pentru gurmanzi.

Asa ca iata ce sa mancati pe Tenerife, dar si unde sa va beti cafeaua, cu cateva recomandari de cafenele de la Momadica. 

Tu ai fost pe Tenerife? Ce amintiri ai, ce experiente ti-au placut cel mai mult?

Inscrie-te la newsletterul nostru si
fii primul care afla de noile excursii lansate!

Inscrie-te la newsletterul nostru si
fii primul care afla de noile excursii lansate!

Clientii nostri despre excursiile Family Travel Bubble

Ce spun clientii nostri

"In primul rand am vrea sa va multumim pentru ca am reusit cu ajutorul vostru sa facem acest vis de a avea o vacanta frumoasa si de a vedea o mica parte din Africa pe viu sa se indeplineasca. Excursia a fost o experienta generala foarte frumoasa pentru noi, ne-am simtit bine in toate excursiile organizate, ne-am simtit bine in compania celorlalti din grup si am ramas cu amintiri foarte frumoase"  - Excursie cu grup de familii cu copii in Zanzibar

" Cel mai mult am apreciat faptul ca, desi a existat un program bine delimitat, totul a decurs intr- o atmosfera relaxata. Nu am simtit nicio secunda ca as fi vrut sa fac altceva si nu am ocazia. Foarte fain organizate activitatile, ce au fost clar comunicate inca de la inceput si respectate." - Excursie Ladies Only in sudul Italiei

Urmareste-ne pe instagram: @family_travel_bubble

Urmareste-ne pe instagram: @family_travel_bubble

Instagram
Instagram

© 2020 FAMILY TRAVEL BUBBLE